prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie

VECEREK.cz » Pohony » Řídicí jednotky

Řídicí jednotka pro 1 nebo 2 pohony 24 V (např. Toona, Hyppo, Hyke), s enkodérem, BlueBUS, Opera, Solemyo

Řídicí jednotka pro 1 nebo 2 pohony 24 V (např. Toona, Hyppo, Hyke), s enkodérem, BlueBUS, Opera, Solemyo
větší obrázek
obrázek produktu je pouze ilustrační

Řídicí jednotka pro 1 nebo 2 pohony 24 V…

MOONCLEVER Řídicí jednotka pro pohony křídlových bran 24 Vdc s magnetickým enkodérem. Vybavená technologií Nice BlueBUS, kompatibilní se…

Číslo (PartNo): 2819

Výrobce: Ostatní

Záruční doba: 2 roky

Hmotnost: 3.80 kg

Dostupnost: 3-10 dnů  3-10 dnů

DPH: 21%

E-shop cena: 7.694 Kč s DPH (6.358 Kč bez DPH)

Poplatek:0 Kč Kč bez DPH.

7.694 Kč  s DPH

 ks 

Podrobný popis

MOONCLEVER
Řídicí jednotka pro pohony křídlových bran 24 Vdc s magnetickým enkodérem.
Vybavená technologií Nice BlueBUS, kompatibilní se systémem Opera pro ovládání, programování a diagnostiku pohonů i na dálku.
Kompatibilní se systémem Opera, který díky multifunkčnímu displeji OVIEW umožňuje přizpůsobení systému, úpravu parametrů zvlášť pro každý motor, jako je například zpoždění jednoho z křídel a jeho zpomalení, síla, rychlost a citlivost při nárazu na překážku.
Mikroprocesorová provozní logika: kromě obvyklých funkcí (inteligentní spojka s pojistkou proti přivření, plynulý rozběh a zpomalení, automatické načtení obou koncových poloh a otevření pro pěší) nabízí Moonclever i výhody systému Opera.
Bezpečná a spolehlivá díky dvojité technologii detekce překážek a sledování odběru elektrického proudu motorem a rychlosti pohybu prostřednictvím enkodéru v celém rozsahu dráhy brány; s přípravou pro připojení odborových bezpečnostních lišt poslední generace.
Inteligentní: signalizace správného napájení a bezproblémového fungování řídicí jednotky při zapnutí; automatická diagnostika chyb a signalizace vydávaná výstražným majákem a LED diodou.
Úspora energie a respektování ochrany životního prostředí, autonomie: když je připojená k záložní baterii nebo sadě Solemyo, sníží se spotřeba v režimu stand-by jen na 0,1 W.
Jednoduchá montáž díky systému BlueBUS, který umožňuje připojení motoru a veškerého příslušenství k řídicí jednotce prostřednictvím pouhých dvou vodičů.
Žádný black out: provoz i během výpadku dodávky elektrické energie při použití volitelného příslušenství, záložní baterie (PS324) zabudované uvnitř řídicí jednotky.
Rádiový přijímač: příprava pro zapojení přijímače s konektorem SM.

Technické parametry

Napájanie24

Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.

Diskuzní příspěvky

K výrobku není zadána žádná diskuze.  | Přidej příspěvek

Podobné produkty s Řídicí jednotka pro 1 nebo 2 pohony 24 V (např. Toona, Hyppo, Hyke), s enkodérem, BlueBUS, Opera, Solemyo:

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP