prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie

VECEREK.cz » Automatizace domácnosti

Automatizace domácnosti od Somfy

Somfy Somfy expert

Automatizace domácnosti od Somfy

 

Poznejte nový standard v bydlení

Domácnost ovládaná chytrým telefonem a sérií předem nastavených “scénářů” už není záležitostí filmů z blízké budoucnosti. Užívejte si komfortu dnešních pokročilých technologií, které vám nabídnou nebývalé pohodlí a bezpečí. Na to si určitě rychle zvyknete! Navíc ušetříte na energiích. Co více si přát?

 

Představujeme vám automatizaci domácnosti v podání naší partnerské společnosti Somfy.

Váš dům by měl sloužit vám, ne vy jemu.

Jak automatizace domácnosti funguje?

V automatizované domácnosti máte doslova pod palcem ovládání nejen garážových vrat a vjezdových bran, ale i osvětlení a stínění. Všechna kompatibilní zařízení jsou napojená na systém automatizace domácnosti TaHoma®

 

Vše potřebné ovládáte na dálku pomocí chytrého telefonu nebo necháte pracovat scénáře, které si předem vytvoříte. Seznamte se s odpověďmi na nejčastější dotazy ohledně automatizace domácnosti.

O systému TaHoma® switch

TaHoma® switch je komplexní systém automatizace domácnosti. Propojte všechna kompatibilní zařízení do jednoho celku a ovládejte svou domácnost odkudkoli!

 

Nastavte si na dvě tlačítka své dva nejčastěji používané scénáře a vyvolejte je kdykoliv jedním stisknutím. Například při odchodu se vám tak mohou otevřít garážová vrata i vjezdová brána, zapnout alarm, vypnout všechna osvětlení, nastavit žaluzie a rolety do požadované pozice a uzamknout chytrý zámek domovních dveří. Po vašem odjezdu se zase garážová vrata a vjezdová brána bezpečně zavřou.

Designové provedení systému TaHoma® switch se hodí do každého interiéru.

 

Chytrá garážová vrata a vjezdové brány

Užijte si nebývalé pohodlí! Už nikdy nemusíte z auta vystupovat do nepřízně počasí, abyste před sebou otevřeli garážová vrata a vjezdovou bránu a po popojetí je zase ručně zavírali. Moderní doba přináší moderní řešení.

 

Po zapojení do chytré domácnosti se před vámi garážová vrata i vjezdové brány vždy samy otevřou a uvítají vás doma. Za vámi se zase bezpečně zavřou. Ovládat je můžete dálkovým ovladačem, mobilním telefonem, hlasovým asistentem, nebo pomocí funkce geolokace samy poznají, že se blížíte, takže na nic nemusíte myslet.

 

 

Bezpečná domácnost kdykoliv pod palcem

Získejte maximální bezpečí pro své nejbližší i majetek. Venkovní kamery od Somfy nabízejí volbu aktivní a neaktivní zóny, interiérové kamery a první kamera s integrovanou sirénou Somfy ONE+ dokonce mají chytrou záklopku pro zachování vašeho soukromí a můžete přes ně i rovnou mluvit. Nechcete mít doma kamery? Pořiďte si Home Alarm! Vám i vašim nejbližším pomůže otevřít dveře na dálku i bez klíčů chytrý zámek dveří Somfy Door Keepeer.

 

Další užiteční pomocníci pro vaši domácnost jsou chytrý Somfy Termostat, který vám spolu s termostatickými hlavicemi pomůže ušetřit za vytápění, nebo domácí videotelefony, díky kterým vždy bezpečně uvidíte, kdo to na vás zvoní. Rovnou jim můžete na dálku otevřít.

 

Zajímá vás víc?

Poradíme vám! Ať vás zajímají konkrétní systémy nebo se jen chcete informovat, co může přechod na automatizovanou domácnost přinést právě vám, jsme vám k dispozici.

 

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP