prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie

VECEREK.cz » Vrata

Vrata

-Sekční

Výrobcem je jirma Alutech. Sekce jsou v tloušťce 45 mm. Motiv sekce je  prolis, kazeta a bez prolisu (rovná), varianta prosklení. Barevný odstín RAL a různé imitace dřeva. Jsou zateplená polyuretan. Rám vrat je železný pozinkovaný a dokonale utěsněný.Kování je nerezové. Montáž vrat za otvor. Ovládání: ruční nebo elektropohon s dálk. ovládáním.

-Rolovací

Jsou oblíbená pro svou spolehlivost a snadnou údržbu. Je možné je nainstalovat prakticky do každého otvoru a nabídnout tak zákazníkovi moderní vrata s líbivým designem a přijatelnou cenou. Hlavní součásti vrat jsou kastlík, lamely a vodící lišty. Na přání zákazníka lze nabídnout a dodat široký sortiment ovládacích systémů a zabezpečovacích prvků jako jsou např. motor s nouzovým a dálk. ovládáním. Barevné provedení bílé, hnědé, imitace dřeva, odstín RAL.

-Výklopná a křídlová

Atraktivní design, komfortní a postranní dveře obsluha, zaručená funkčnost a bezpečnost, dlouhá životnost - to jsou kvality, které u garážových vrat očekáváte. Dosahujeme je prostřednictvím vysoce kvalitních materiálů. Výklopná vrata jsou osvědčené produkty s dobrými vlastnostmi. Dobrá stabilita a bezpečnost. Vrata se mohou zabudovat za stavební otvor nebo mezi ostění. Konstrukce výklopných vrat zajišťuje bezhlučný chod. Jsou odolné proti korozi. Jsou to cenově nejdostupnější vrata. Provedení - křídlo a zárubeň ocelové pozinkované profily (šroubované). Křídlo - výplň, ocelový pozinkovaný trapézový plech (svislé, vodorovné, kazetové prolisy). Odstín barev RAL.

-Průmyslová

Ocelová průmyslová sekční vrata. Splňuji nejnáročnější požadavky na přesnost a kvalitu zhotovení. Jsou určená pro průmyslové objekty všech typů a četností provozu. Vynikající izolační vlastnosti, pevnost kvalita, lamelový design, rychlost dodávky a v neposlední řadě výborná cena, to jsou hlavní přednosti tohoto typu vrat. Vrata je možné vybavit prosklením zajišťujícím prosvětlení prostoru. Max. šířka 8000mm - výška až 6000mm.


RYCHLOBĚŽNÁ FÓLIOVÁ VRATA  SPEEDROL

  • INTERIÉR
    Samonosná konstrukce z pozinkovaného nebo lakovaného plechu. Výplň z vyztužené polyesterové tkaniny 0,9 mm v barvách - červená, modrá, bílá, oranžová, žlutá (jiné odstíny po konzultaci) 2 ks průhledových oken o rozměrech 650x600 mm (podle šířky).
  • EXTERIÉR
    Samonosná konstrukce z pozinkovaného plechu, AL výztuhy a výplň z vyztužené polyesterové tkaniny 2 mm . Průhledové okno v šířce vrat mezi výstuhami. Využití naleznou především v provozech, kde je kromě velmi silné frekvence pohybu nutné rovněž zabezpečit účinnou ochranu pracovního prostředí před chladem, průvanem, prachem, hlukem a při požadavcích na oddělení výroby v čistých provozech. Rychloběžná vrata Vám šetří energii.
    Max. rozměry až do 4500 x 4500mm.

KYVNÁ FÓLIOVÁ

Veškeré ocelové části žárově zinkovány (případně ušlechtilá ocel). Oboustranné otevírání manuálně či pohonem. Křídla jsou z měkčeného PVC uchycena v ocelových profilech. Tyto vrata se používají do oddělení prostorů s rozdílnou vlhkostí,prašností, hlukem a teplotou.

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP